Na záběru je zachycena svědkyně a utíkající pachatel. Reprofoto z videa od PČR
Most

Most – Mostečtí kriminalisté pátrají po totožnosti neznámého pachatele, který se měl dopustit zločinu loupeže. K té došlo minulé úterý 16. ledna letošního roku kolem 17. hodiny na tř. Budovatelů. Policisté mají k dispozici video zachycující útěk pachatele a hlavně svědky.

Záznam z videa můžete najít ZDE. Na videu je čas posunut o jednu hodinu.

„Tímto žádáme osobu, která v uvedený čas šla kolem Marathon sportu ulicí Františka Halase, ale i projíždějícího řidiče ve vozidle Škoda Fabia, který jel ulicí J. Vrchlického, ať kontaktují Policii České republiky. Zejména pak žádáme ženu jdoucí od ulice Františka Halase do ulice Jaroslava Vrchlického, kolem které neznámý pachatel proběhl, a ta ho mohla velice dobře vidět," vyzývá svědky policejní mluvčí Václav Krieger.

Utíkající osoba je hubené postavy, pravděpodobně muž zdánlivého věku kolem 30 let. V den loupeže měla na sobě tmavou čepici, tmavou bundu se světlým vrškem, rifle a tmavé boty. Pravděpodobně z ulice J. Vrchlického osoba pokračovala v běhu parkem do ulice Zděnka Fibicha.

„Mimo osob na videu žádáme všechny, kteří se v uvedenou dobu pohybovali v okolí, nebo popřípadě prchajícího pachatele viděli, nechť se ozvou na linku 158 nebo přímo kriminalistovi na telefonním čísle 702 150 139. Všechny získané informace mohou přispět k řádnému objasnění závažného trestného činu. Předem děkujeme za spolupráci," dodal mluvčí.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru