Silnice je z obou směrů uzavřena. Foto: čtenář
Most

Mostecko – Silnice I/15 z Mostu do Korozluk je v místě stoupání, tedy na úrovni Sedlce, zcela uzavřena. Před sedmou hodinou ráno na ní došlo k několika dopravním nehodám. Na místo míří dopravní policisté, záchranáři rozváží zraněné do nemocnice.

„Ve stejném místě došlo nezávisle na sobě ke dvěma dopravním nehodám. V prvním případě vlivem povětrnostních podmínek dostal vůz smyk a sjel mimo vozovku. Ve druhém případě pravděpodobně ze stejných důvodů, protože silnice je namrzlá, dostal další vůz smyk a čelně se srazil s protijedoucím vozem," uvedl policejní mluvčí Václav Krieger. Dopravní policisté míří na místo.

Při nehodě bylo několik osob zraněno. „Naštěstí jde ve všech případech o lehčí zranění. Tři osoby z dodávky a dvě osoby z osobního vozu jsme převezli do mostecké nemocnice," potvrdil mluvčí Zdravotnické záchranné služby Ústeckého kraje Prokop Voleník.

3x foto HZS Ústeckého kraje

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru