Foto: Policie ČR
Most

Lounsko – V úterý odpoledne vykonávali lounští policisté z dopravního inspektorátu v obci Sýrovice na Podbořansku “skrytý“ dohled nad BESIP, kde prováděli měřícím zařízením ve vozidle kontrolu dodržování povolené rychlosti.

"Během dohledu nad silničním provozem se okolo policistů prohnalo vozidlo Audi, a to rychlostí bezmála 100 km/h v místě, kde je dovolená maximální rychlost 50 km/h. Policisté vozidlo následně zastavili a během silniční kontroly s 44letým mužem provedli dechovou zkoušku na alkohol s negativním výsledkem. Dále dotyčnému sdělili, že přestupkového jednání, jehož se dopustil, nelze projednat na místě. Proto na místě sepsali oznámení o přestupku," uvedl policejní mluvčí Jakub Mareš.

Ve výsledku měřící zařízení přestupci zaznamenalo rychlost 98 km/h v obci. Ve správním řízení mu tedy hrozí pokuta až 25 000 korun, zákaz řízení až na 18 měsíců a 6 bodů do bodového systému.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru