Ilustrační foto
Most

Most – O uplynulém víkendu narazili policisté hlídkové služby na dvě hledané ženy. Na volný pohyb po ulici mohou obě na nějakou dobu zapomenout.

První z nich byla mladistvá osoba a tu kontrolovala hlídka v dopoledních hodinách v Mostě v ulici Česká. Policisté zjistili, že má od října minulého roku Okresním soudem v Mostě nařízenou ústavní výchovu. O měsíc později mladistvá odešla ze zahrady diagnostického ústavu a už se nevrátila. Na služebně si dívku převzal odpovědný pracovník.

Druhou ženu ve věku 33 let kontrolovali policisté v ulici Josefa Suka. I na ni bylo vyhlášeno celostátní pátrání. Na ženu zase okresní soud vydal příkaz k zatčení, protože se od loňského října vyhýbala nástupu k výkonu trestu odnětí svobody. „Hlídka Mostečanku omezila na osobní svobodě a po krátké době ji policisté převezli do vazební věznice," potvrdil policejní mluvčí Václav Krieger.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru