Zdroj: FB Fušeřina všeho druhu
Most

Most – Až na profil Fušeřina všeho druhu na sociální síti Facebook se dostala fotografie s popadanými stropnicemi z čekárny v mostecké nemocnici. Při zborcení stropnic se nikdo nezranil. Incident potvrdilo tiskové oddělení Krajské zdravotní, pod níž Nemocnice Most spadá.

Příspěvek k fotografii zveřejněné v úterý dopoledne nasbíral přes 100 komentářů. Většina se nese v žertovném duchu, že není lepší místo, kde přijít k úrazu, než přímo v nemocnici. Některé další však upozorňují, že stav řady chodeb a čekáren v nemocnici je tristní. 

Zdroj: FB Fušeřina všeho druhu

„Událost se stala v pondělí 5. 2. 2024. Průvan před kanceláří ambulance otevřel prudce okna, což vyvolalo následně částečně i vyvrácení stropních podhledů z hliníku a sádrokartonu. Nikdo nebyl zraněn. Rozbité stropní podhledy jsou aktuálně odklizené a prostor připraven k rekonstrukci. Chod ambulance událost nijak neomezila a ani neomezí. Příčinou byla pravděpodobně nekvalitně odvedená práce už při instalaci podhledů, to však je v tuto chvíli předmětem dalšího šetření," potvrdila Miloslava Kučerová, specialistka tiskového oddělení.    

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru