Zájemci o studium mohli hovořit přímo se zástupci škol. Foto: Okresní hospodářská komora Most
Most

Most – Okresní hospodářská komora Most opět uspořádala ve spolupráci s úřadem práce veletrh vzdělávání SOKRATES 2. Akce je určená primárně budoucím vysokoškolákům, kterým pomáhá se zorientováním se v možnostech studia, nejen v našem regionu. Jednalo se už o 16. ročník a letos se na něm prezentovalo 10 škol.

Zájemci o studium mohou tyto komorové veletrhy využít pro přímou komunikaci se zástupci vzdělávacích institucí. Záštitu nad veletrhem převzal hejtman Ústeckého kraje Jan Schiller. Generálním partnerem byla opět společnost Cheminvest. Hlavními partnery akciové společnosti Vršanská uhelná a Severní energetická. Akci také podporují Statutární město Most a město Litvínov. 

Hosty slavnostního zahájení byli hejtman Ústeckého kraje Ing. Jan Schiller, radní Ústeckého kraje Ing. Jindra Zalabáková, místostarostka Litvínova Květuše Hellmichová, náměstek primátora města Mostu Ing. Václav Zahradníček, ředitelka krajské pobočky ÚP Ing. Martina Bečvářová, jednatel Odborné sekce vzdělávání při OHK Most Ing. Josef Švec, za Cheminvest jednatel Ing. Tomáš Krenc, za Sev.en HR business partner Denisa Neumannová a další. 

Na podzim komora ve spolupráci s úřadem práce opět zrealizují veletrh středního vzdělávání SOKRATES 1, který hojně navštěvují žáci osmých a devátých tříd základních škol. 

Foto: OHK Most

 

 

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru