Foto: Krajská zdravotní
Most

Ústí nad Labem - Šek v hodnotě 60 000 korun získalo oddělení dětské chirurgie úrazového centra Masarykovy nemocnice. Peníze využije na nákup speciálního sprchovacího lehátka.

„Oddělení dětské chirurgie – dětské úrazové centrum ošetřuje a pečuje o pacienty do 18 let věku. Nákup sprchovacího lehátka pro lůžkovou část tohoto oddělení výrazně zvýší hygienický komfort pacientů, usnadní péči o děti a mladistvé, hospitalizované například po těžkých úrazech. Součástí nákupu bude i jeden televizor, určený na pokoj malých dětí,“ uvedl Petr Polák, primář Oddělení dětské chirurgie Masarykovy nemocnice v Ústí nad Labem.

„Rozhodli jsme se podpořit lékaře, kteří pomáhají při zotavováni dětí a mladistvých po těžkých úrazech v Masarykově nemocnici v městě Ústí nad Labem, kde máme jako společnost největší podíl klientů. Proto chceme pacientům dětské chirurgie ulehčit darovanou částkou průběh hospitalizace. Zároveň tím děkujeme lékařům, sestrám a celému personálu za jejich práci a péči o to nejcennější, co člověk v životě má,“ říká Dalibor Minář, oblastní ředitel společnosti Financial Services, která šek předala. 

Oddělení dětské chirurgie – dětské úrazové centrum je i výukovým pracovištěm pro dětskou laparoskopii. Provádí operační výkony z oblasti obecné chirurgie, břišní chirurgie, hrudní chirurgie, traumatologie, chirurgie štítné žlázy a novorozenecké chirurgie. V rámci traumatologického centra je nastavena velmi úzká spolupráce s Dětskou klinikou, KAPIM (Klinika anesteziologie, perioperační a intenzivní medicíny), Klinikou úrazové chirurgie, Neurochirurgickou klinikou, Ortopedickou klinikou, Radiologickou klinikou, ORL klinikou, ÚČOCH (Oddělení ústní, čelistní a obličejové chirurgie) a Rehabilitačním oddělením.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru