Ilustrační foto: CC0
Most

Most – Někdo si jde nakoupit do obchodu, jiný zase na cizí balkon. Policisté z obvodního oddělení Zahradní vypátrali 28letého muže, kterému sdělili podezření ze spáchání trestných činů krádež vloupáním a porušení domovní svobody. Mostečan měl v brzkých ranních hodinách na počátku února vlézt na lodžii bytu v městské části Výsluní.

Podle policistů z balkónu odcizil 6 beden s pivem, 15 lahví vína, 2 lahve sektu, několik lahví alkoholu a nealkoholických nápojů. Vše v celkové hodnotě 7 tisíc korun. „Zajištěné stopy a získané informace navedly policisty k nočnímu nezvanému návštěvníkovi. Muž prý část lupu zkonzumoval a údajně zbytek prodal za tisíc korun," uvedl policejní mluvčí Václav Krieger.

Teď muži v případě uznání viny hrozí až dvouletý pobyt ve vězení.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru