Ilustrační foto: CC0
Most

Ústecký kraj, Teplice – Podvod se vstupenkami na EURO 2024 řeší tepličtí policisté. Neznámý podvodník nabízel na inzertním portálu 4 lístky na fotbalové EURO 2024, konkrétně na zápas Česká republika vs. Portugalsko. S poškozenou ženou z Teplicka uzavřel přes mobil dohodu, že mu zašle na účet 16 tisíc korun s tím, že až platbu obdrží, lístky jí pošle.

„Žena tak učinila, ale podvodník přestal komunikovat a lístky nezaslal. Vzhledem k vícero případů obdobných podvodů i v jiných částech republiky nabádáme k obezřetnosti při nákupu vstupenek na sportovní utkání jinde, než na oficiálních místech," uvedla policejní mluvčí Ilona Gazdošová.

Připomínáme i dva případy s podvodným prodejem lístků na mistrovství světa v hokeji, které se letos koná v Česku. Podvodníkům naletěl jak muž z Litoměřicka, tak dva muži z Ústecka.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru