Pejskaři si mohou sáčky i pouzdro na ně vyzvednou v informační recepci mosteckého magistrátu. Foto: město Most
Most

Most – Debaty o psích výkalech nejen na trávnících ve městech jsou na sociálních sítích už evergreenem. Města se proto snaží motivovat pejskaře k úklidu po čtyřnohých parťácích. Právě teď rozdává mostecký magistrát sáčky na exkrementy i s praktickým pouzdrem.

Pejskaři dostanou od města zdarma další sáčky na psí exkrementy. „Vyzvednout si je mohou v informační recepci magistrátu," informuje mluvčí města Mostu Klára Vydrová.

Cílem je motivovat majitele, aby nezapomínali po svých pejscích uklízet a také odměnit poctivě platící pejskaře. „Každý dostane dvě bezplatná balení ve speciálním obalu, které si lze připevnit k vodítku," dodává mluvčí. Akce platí do vyčerpání zásob.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru