Foto: Město Most
Most

Most - Technické služby města Mostu přicházejí s novinkou. S blížícím se jarem na sběrném dvoře v Zahradní ulici nově nabízejí k prodeji volně ložené zahradnické materiály.

„Rozhodli jsme se občanům města Mostu nabídnout možnost koupit si přímo na sběrném dvoře několik surovin z produkce kompostáren. Suroviny, které zde budeme nabízet, budou zahradnický substrát, kompost k dalšímu namíchání a potom kůra pro mulčování záhonů,“ uvedl ředitel Technických služeb města Mostu Michal Hartman. Do nabídky ještě přibude substrát pro pěstování trávníků. 

„Všechny tyto suroviny budou nabízeny ve zkušebním režimu, kdy každý může přijet se svým vlastním vozíkem a ze zde připravených kontejnerů si vlastnoručně naložit suroviny. Následně projede váhou a bude mu účtováno podle skutečného množství,“ dodal ředitel.  

Minimální odběr je padesát kilogramů, platit lze ve sběrném dvoře pouze kartou. 

Kdo má zájem o větší množství materiálu, může si individuální prodej, včetně závozu v Mostě a okolí, domluvit prostřednictvím e-mailu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript..  

Ceny materiálů, které odpovídají výhodným cenám přímo z kompostáren, jsou zveřejněné na webu tsmost.cz.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru