Skladovací kontejnery v Mostě. Foto: e-deniky.cz
Most

Most - Bezpečné a cenově dostupné řešení pro vaše skladovací potřeby. To jsou samoobslužné kontejnerové sklady v Mostě. Jde o novou službu, která v areálu firmy Fehas ve Velebudicích odstartovala v loňském roce. 

"Máme skladovací kontejnery dvou rozměrů. Menších 2,5 x 3 metry máme k dispozici deset. Většinou je používají lidé, když provádědjí rekonstrukce bytů, při stěhování, pro krátkodobé, ale i dlouhodobé uložení svých věcí, zimních pneumatik a tak podobně," říká Kateřina Brožová ze společnosti Fehas Group, která skladovací kontejnery poskytuje. 

Pokud potřebujete využít více místa, pro vás je tu následující řešení: "Máme rovněž velké skladovací kontejnery. Rozměr je 6 x 2,5 metru a tam už se toho vejde mnohem více," dodává. Pro ilustraci: dovnitř zajedete třeba i dodávkou. 

Firma Fehas má dostatek zkušeností s poskytováním kvalitního skladování pro různé účely. Skladovací kontejnery mohou využívat jednotlivci, ale pronajmout si je mohou i firmy, a to vždy nejméně na jeden měsíc. 

Vaše věci jsou ve speciálně upravených kontejnerech v bezpečí, přístupné 24 hodin denně. "Areál je zabezpečený, střežený, hlídaný kamerovým systémem," podotkla Kateřina Brožová.

Více info na www.pronajemskladumost.cz.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru