Perfektně upravený svah – to ve Skiareálu Potůčky umí za každého počasí. Takhle luxusně bylo v pondělí. Foto: jip
Most

Krušné hory – Z Ústeckého kraje si právě užívají jarní prázdniny děti z okresu Ústí nad Labem, Most a Chomutov. Prázdniny jsou přesně v polovině a teploty první dva dny nového týdne opravdu spíše odkazovaly na jaro. Kdo si však chce ještě krásně zalyžovat, smutnit nemusí. Na Klínovci na sjezdovkách panuje pravá zima stejně jako v Potůčkách, které jsou jen kousek od Klínovce.

Potůčky – rodiče dnešních školáků z Mostecka možná pátrají v paměti, kde jen to už slyšeli. Do Potůčků na Karlovarsku se totiž jezdilo do školky v přírodě. Lyžařský areál je přímo naproti této budově bývalé ŠVP. Zatímco stavba na svoji rekonstrukci čeká, lyžařský areál je v perfektním stavu. Mrkněte na jejich web či facebook.

Dětský vlek je bohužel už bez sněhu, ale sjezdovku dál od vleku zvládnou zdolat i začátečníci. Zdatnější lyžaři milují svah podél vleku. Foto: jip

Lyžování je cenově velice příznivé, stav sjezdovek je přes převládající vysoké teploty naprosto perfektní. Jedinou výjimkou je dětský vlek, který je od pondělí bez sněhu. Nemusíte se ale bát, po delší trase sjezdovky zvládají jízdu i začátečníci. Lyžuje se i večer – a pozor, tady rolba vyjíždí na úpravu svahu i před každým večerním lyžováním. Na sobotu 9. března se navíc chystá tradiční lyžování v maskách. Kdo přijede v převleku, lyžuje zdarma.

Oběd či pauza před večerní lyžovačkou v Potůčkách? My tentokrát neodolali zabijačkové polévce. Foto: jip 

Na Klínovci se lyžuje i nadále na všech hlavních sjezdovkách. V provozu jsou 4 lanovky, z toho 3 nejmodernější s oranžovými krycími bublinami. Lyžuje se tak v tuto chvíli na cca 14 km sjezdovek, včetně těch nejdelších: Jáchymovská (3 km) a Lázeňská (3,4 km). Mimo provoz je nicméně večerní lyžování, funpark, snowpark, Suzuki S-CROSS a velbloudí hrby. Jak to aktuálně na Klínovci vypadá, se můžete podívat na webkamerách

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru