Nemocnice Kadaň má k dispozici moderní vybavení. Foto: Nemocnice Kadaň
Most

Kadaň – Zatímco v některých koutech České republiky si pacienti stěžují, že musí několik týdnů a někde i měsíců čekat na CT vyšetření či sonografii, lidé ze severu Čech dostanou termín obratem. Kadaňská nemocnice před měsícem prodloužila ordinační dobu i na víkendy.

„Aktuální ordinační doba oddělení výrazně zkracuje dobu, kdy se pacient na vyšetření dostane. Ve srovnání s okolními nemocnicemi, kde se například na CT vyšetření čeká týdny, se k nám dostane během několika dnů," uvádí marketingová specialistka Nemocnice Kadaň Karolína Odlasová.

Radiodiagnostické oddělení Nemocnice Kadaň disponuje nejmodernější zobrazovací technologií a zajišťuje komplexní rentgenová, sonografická a CT vyšetření nejen pro vlastní nemocnici, ale i pro většinu zdravotnických subjektů v širokém okolí. Kladnou odezvu pacientů na prodloužení ordinační doby potvrzuje vedoucí radiologický asistent Michaela Budiačová: „Je znát značný posun v objednávkách především ultrazvukových vyšetření. Lehce se navýšil i počet pacientů na RTG vyšetření, a to jak v rámci provozu nemocnice jeho ambulantní sféry tak i ambulantní sféry externích lékařů."

Pracovníci radiodiagnostického oddělení doufají, že zvláště víkendová ordinační doba osloví pacienty i z dalších měst severních Čech.

Rentgenové vyšetření:

  • bez předchozího tel. objednání
  • pondělí – pátek: 7:00 - 18:00

CT vyšetření:

  • pouze po předchozím tel. objednání
  • pondělí – pátek: 7:30 - 13:30, 15:00 – 18:00
  • sobota – neděle: 7:00 – 18:00

Sonografie:

  • pouze po předchozím tel. objednání
  • pondělí – úterý: 7:30 – 14:00
  • středa – pátek: 7:30 – 11:00
  • sobota – neděle: 8:00 – 14:00 (pouze po předchozím tel. objednání)

Kontakty: 474 944 428 nebo 474 944 703.

 

 

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru