Ilustrační foto: Policie ČR
Most

Ústecký kraj, Teplice – Svého výdělku z prodeje drog se nechtěl vzdát 41letý dealer. Ten již byl v nedávné minulosti řešen kriminalisty z teplického toxi týmu za prodej pervitinu. Po sdělení obvinění však policisté měli indicie, že to muže neodradí a pervitin bude prodávat dál. Zaměřili se proto na jeho osobu a jeho počínání po delší dobu sledovali.

Po nasbírání dostatku důkazů ho lapili bezprostředně po prodeji. Podchytili si i dostatek svědků, kteří od něj pervitin kupovali. Ti byli nejen z Teplic, ale vzhledem k vysoké kvalitě pervitinu za ním neváhali přijíždět kupující i třeba z Lounska.

„Zadokumentovat se podařilo přes 60 prodejů a vzhledem k tomu, že činnost dealera se v krátké době opakovala, byl po sdělení obvinění podán návrh na vzetí obviněného do vazby. Tomu soud vyhověl a o jednoho dealera je v teplických ulicích méně," uvedla policejní mluvčí Ilona Gazdošová.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru