Ilustrační foto: CC0
Most

Most – Mostecký vyšetřovatel zahájil trestní stíhání 25letého muže ze spáchání přečinů ublížení na zdraví a nebezpečného vyhrožování. Tomu klade za vinu, že začátkem minulého týdne na Reslu nejprve slovně a pak i fyzicky napadl svoji partnerku. Obviněný vůbec nehleděl na to, že poškozená je v pokročilém stádiu těhotenství.

Muž ji měl při hádce nejprve uhodit. Tím ale neskončil. „Stíhaný vzal do ruky nůž, kterým šermoval před obličejem bránící se ženy. Ta se bála o svoje zdraví, protože jí agresor při slovní rozepři vyhrožoval zabitím," uvedl policejní mluvčí Václav Krieger.

Vyšetřovatel viní muže z Hrobu také z toho, že způsobil napadené bodnou ránu na lýtku. „Až tehdy celý incident skončil. I přestože se obviněný začal ihned omlouvat a snažil se zastavit krvácení, žena musela vyhledat lékařské ošetření v nemocnici, kde byla hospitalizována," doplnil mluvčí.

Za ublížení na zdraví a vyhrožování těžkou újmou si může stíhaný vysloužit v případě odsouzení až pětiletý trest odnětí svobody. Horní hranice trestu je zvýšená, protože čin měl způsobit na těhotné ženě.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru