Přehledná mapa je nově kousek od hlavního dětského hřiště. Foto: město Most
Most

Most – Mostecké jezero láká turisty i ze vzdálenějších koutů republiky, nicméně i místní ocení nové informační značení. O jeho potřebě mluvilo vedení města loni v létě. Nyní už jsou u jezera první navigační prvky. 

S výjimkou naučných stezek na jezeru žádné stávající informační mapy, ani prvky informačního systému, nebyly. Po obvodu jezera Most bylo dosud pouze značení cyklostezek. V rámci aktuální zakázky vznikl u jezera standardní navigační a informační systém celé lokality s navigací na její hlavní cíle a hlavní body v okolí lokality či ve městě. Postupně se budou jeho další části doplňovat. 

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru