Ilustrační foto
Most

Most – V neděli ráno kolem půl šesté došlo na jednom z chomutovských sídlišť k pokusu o znásilnění. Obětí je žena, která šla ulicí Písečná do zaměstnání. Podezřelého policisté zatkli ještě týž den, nicméně v pondělí večer jej z cely předběžného zadržení propustili. 

„Muž, zadržený v neděli v souvislosti s pokusem znásilnění, byl včera ve večerních hodinách propuštěn na svobodu. Původní podezření se informacemi, které policisté dosud získali a vyhodnotili, nepotvrdilo," uvedli v úterý policisté na sociální síti X.

Policisté tak nadále po pachateli pátrají. 

Ženu středního věku měl neznámý muž napadnout při cestě do práce, když šla v ulici Písečná po chodníku spojujícím Kamennou a supermarket Tesco. Najednou k ní zezadu přistoupil útočník jdoucí nějakou chvíli za ní po stejném chodníku, napadl ji a přitom se násilím pokoušel o intimnosti a chtěl ženu zatáhnout do křoví. Té se však podařilo vysmeknout a utéct. Agresor měl podle ženy odejít směrem k ulici Kamenná. „Na tísňové lince jsme přijali telefonické oznámení od spolupracovnice napadené ženy, která po události přiběhla do místa, kde pracuje. Tam se kolegyni svěřila, že byla přepadena a přitom utrpěla zranění," uvedla policejní mluvčí Miroslava Glogovská.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru