Ilustrační foto: CC0
Most

Teplice, Děčín – Krajská zdravotní se připojuje ke Světovému dni ledvin, který letos připadá na 14. března. Na nefrologicko-dialyzačních oddělením Nemocnice Děčín a Nemocnice Teplice je pro zájemce připraven Den otevřených dveří. Akce je určena zejména pro pacienty s onemocněním ledvin v rodinné anamnéze, pacienty nad 50 let s onemocněním srdce, vysokým krevním tlakem, cukrovkou, nadváhou a urologickými problémy.

Den otevřených dveří se uskuteční ve čtvrtek 14. března

  • od 7:00 do 11:00 hodin v ambulantních prostorách Nefrologicko-dialyzačního oddělení Nemocnice Děčín, pavilon „R“ (prostřední vchod), 1. nadzemní podlaží, U Nemocnice 1, Děčín II
  •  od 8:00 do 12:00 hodin v ambulantních prostorách Nefrologicko-dialyzačního oddělení Nemocnice Teplice, pavilon „A“ (poliklinika), 2. nadzemní podlaží, Duchcovská 53, Teplic

 

V rámci „Dne otevřených dveří“ nabídne Krajská zdravotní všem zájemcům starším 18 let zdarma a bez objednání

  • změření krevního tlaku
  • orientační vyšetření moči
  • stanovení hladiny krevního cukru
  • kontrolu tělesné hmotnosti
  • konzultaci s lékařem

V tomto týdnu jde už o druhou osvětovou a preventivní akci Krajské zdravotní. Dnes, tedy ve středu 13. března, si mohou lidé nechat bezplatně vyšetřit zrak. O této možnosti jsme psali ZDE.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru