Foto: Policie ČR
Most

Krupka – V únoru bylo na policii oznámeno poškození čekárenského přístřešku Českých drah na nově zrekonstruované zastávce Krupka – Bohosudov. Po příjezdu hlídky bylo patrné, že někdo několikrát vhodil kámen do prosklené tabule z bezpečnostního skla, která tímto praskla.

V rámci šetření byl stažen i kamerový záznam a na něm byla vidět osoba v tmavém oblečení s kapucou. Po pár dnech jel policista z krupského obvodního oddělení domů z odpolední směny a při průjezdu Krupkou si všiml mladíka, který odpovídal dle oblečení osobě zachycené na kamerovém záznamu. Zastavil u něj, prokázal svojí příslušnost k policii a vyzval mladíka k prokázání totožnosti. S tím mladý muž souhlasil. Při tomto setkání z ničeho nic začal sdělovat, že nic na nádraží neudělal. Z toho důvodu policista přivolal své sloužící kolegy, kteří mladíka předvolali k výslechu na oddělení.

"Zde se pak podezřelý doznal, že když se vracel pod vlivem alkoholu nad ránem z baru, začal přemýšlet jak „zpackali“ nově vybudované zastávky, a že se mu nelíbí. Dle jeho slov do něj vjel vztek a začal do nich házet kameny. Dále sdělil, že činu lituje a škodu ve výši 22 tisíc korun uhradí. Policisté mu následně sdělili podezření z přečinu poškození cizí věci," uvedla policejní mluvčí Ilona Gazdošová.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru