Ilustrační foto: CC0
Most

Most – Ze soudních rozhodnutí si hlavu neláme 22letý Mostečan, který je opakovaně porušuje. Muž má na svém kontě tři platné zákazy řízení všech motorových vozidel, o kterých rozhodl Okresní soud v Mostě. Poslední z nich byl vydán loňského března a platný je ještě rok.

I přes vyslovené zákazy policisté viní muže z toho, že se v únoru v hlubokých nočních hodinách vydal škodovkou do Chomutova a zpět. Zakázanou činnost porušil i následující den. „To se v ranních hodinách autem projížděl po Mostě a pak se vydal do i Litvínova. Po krátké době se vrátil zpět domů. V prvním případě si chtěl údajně vydělat nějaké peníze za odvoz. V tom druhé si prý potřeboval něco nutně vyřídit," uvedl policejní mluvčí Václav Krieger.

Policisté obvodního oddělení Most-Zahradní mladému muži předali sdělení podezření ze spáchání přečinu maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání. Vyřizovat teď bude opětovně u soudu a může se modlit, aby neodešel až s dvouletým pobytem ve vězení.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru