Ilustrační foto
Most

Most – Dvě strany zla a dobra sváděly souboj v hlavě muže, který po nějakou dobu bydlel u své přítelkyně. Tu se rozhodl, přestože se rozešli, nyní navštívit. Celý záměr se velice zamotal a výsledkem je to, že má muž „oplétačky“ s policií. 

Policisté obvodního oddělení Zahradní předali sdělení podezření 40letému muži z Loun ze spáchání přečinů porušování domovní svobody a krádež vloupáním. Ten se v září loňského roku vrátil z výkonu trestu odnětí svobody a dva měsíce bydlel u své přítelkyně. Obydlí pak musel opustit. 

V úterý tohoto týdne dostal muž nápad, že svou bývalou přítelkyni navštíví. Zvonil, klepal, ale nikdo neotevřel. „Nenapadlo nic lepšího než se do bytu násilím vloupat. V bytě chtěl prý na ženu jen počkat. Zřejmě z dlouhé chvíle dostal další skvělý nápad. Našel dvě velké tašky, které naplnil elektronikou, oblečením a drogerií. Plán byl jasný. Vše odnést. Před odchodem z bytu si dal ještě sprchu,“ popsal dění v bytě policejní mluvčí Václav Krieger. 

Bývalého vězně pak údajně trápilo svědomí, protože se zachoval špatně a nechal nezajištěný byt bývalé přítelkyně. Vrátil se zpět s tím, že na ni přeci jen počká. „Koukal na televizi, ale poškozená stále nešla. Podezřelý jí šel naproti do zaměstnání. Nepotkal ji, zřejmě se minuli,“ dodal mluvčí. Žena už tou dobou čekala nevěřícně před svým bytem. Ihned kontaktovala policisty. 

Ti nezvaného bývalého přítele zadrželi, převezli do cely a všechno musel vysvětlit na služebně, kde se ke všemu přiznal. Teď mu ovšem hrozí návrat do vězení, kde v případě odsouzení může strávit další až dva roky.

 

 

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru