Foto: FCB Skiareál Potůčky
Most

Krušné hory - Jaro je v plném proudu, tomu odpovídají i současné teploty. Včera byla ukončena lyžařská sezona na Klínovci. Lyže ale zatím do sklepů odkládat nemusíte. Stále se totiž lyžuje v Potůčkách.
 

"Lyžařská sezóna na Klínovci byla ukončena. V tuto chvíli již probíhají přípravy na letní sezónu, předpokládaný termín zahájení je 1. 5. 2024. Předprodej letních sezónek bude zahájen 8. 4. 2024. Tímto vám moc děkujeme za přízeň v letošní zimní sezóně a budeme se na vás těšit opět na začátku následující. Na některé již v květnu u zahájení letní nebo na milovníky zimních sportů v prosinci u zahájení zimní sezóny," informuje Skiareál Klínovec.

Ve Skiareálu Potůčky se ale zatím stále lyžuje. "Máme zataženo a 7°C, ale už vyhlížíme slibované odpolední sluníčko. Dnešní provoz: 9:00-16:00 a večerní 17:00-20:00 hodin," láká lyžaře skiareál na svém facebookovém profilu. 

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru