Ilustrační foto: CC0
Most

Most – Na Šibeníku vybuduje město Most multifunkční hřiště za sedm milionů korun. Bude stát v blízkosti tamního skateparku. 

Hřiště bude uzpůsobené tak, aby na něm bylo možno hrát fotbal, basketbal, volejbal a další míčové sporty. „V dubnu budeme podávat žádost o dotaci z operačního programu Spravedlivá transformace. Rozpočet na hřiště počítá s částkou 7 milionů korun a dotace by měla pokrýt 75 % nákladů," uvedla radní Jana Falterová Zudová. 

Do podzimu by mělo být postavené, tak aby jej veřejnost mohla využívat alespoň v závěru venkovní sezóny. Hřiště bude otevřeno v režimu centrálního sportovního hřiště. „Stejně jako skatepark se ráno hřiště otevře a večer uzavře," dodal primátor Mostu Marek Hrvol.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru