Ilustrační foto: Oldřich Hájek
Most

Most – Zástupci vedení Police ČR, územního odboru Most, a městské policie se na společném setkání k situaci v sociálně vyloučené lokalitě Stovky v Mostě dohodli na sloučení aktivit. Ty realizují obě policie v této problémové lokalitě už půl roku.

V tu dobu si na jednání policisté se strážníky vyměnili poznatky z lokality a naplánovali společně sérii bezpečnostních opatření a společných akcí, které by měly pomoci zvýšit bezpečnost a veřejný pořádek v lokalitě. „Společné aktivity stále probíhají v nepravidelných termínech a do současné doby přinesly mnoho výsledků," připomněl mluvčí policie Václav Krieger.

Sobotního večera se republikoví policisté a strážníci městské policie opět rozdělili do skupin. Ve společných hlídkách provedli kontrolu jednotlivých vchodů s cílem pátrání po konkrétních osobách a kontrolu osob ve společných prostorech domů a okolním veřejném prostranství. Se smíšenými hlídkami se setkalo 55 osob. Jedna z nich odešla s blokovou pokutovou ve veřejném pořádku. S peněžním postihem odjel z místa i jeden z kontrolovaných řidičů. „Policisté narazili na osobu, která figuruje v aktuálně prověřovaném případu v souvislosti s neoprávněným opatřením, paděláním a pozměněním platebního prostředku. Ten musel na stanici k výslechu," podotkl mluvčí Krieger.

V policejní cele skončil jiný muž, kterého uniformovaní muži omezili na osobní svobodě. Zadržený byl v celostátním pátrání, protože se vyhýbal trestnímu řízení. „Figuruje totiž v případu, kde hlavní roli hrají drogy," uzavřel mluvčí.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru