Kolem Stovek bylo v úterý večer rušno. Mnoho lidí přihlíželo strkanicím i z balkonů. Zdroj: FB skupina Most
Most

Most – Pozdvižení na sociálních sítích vyvolala v úterý večer ve skupině Most zveřejněná videa zachycující napadání se čtyř osob v tzv. Stovkách. Na místě muselo zasahovat několik posádek policejních vozů. Šarvátky totiž probíhaly za velkého zájmu přihlížejících. 

„Včerejšího dne jsme ve večerních hodinách vyjížděli do ulice tř. Budovatelů, kde docházelo ke vzájemné potyčce čtyř osob, a to za účasti mnoha přihlížejících lidí. Na místě zasahovalo několik policejních hlídek ve spolupráci s hlídkami městských strážníků. Společnými silami celou nepřehlednou situaci uklidnili," potvrdil policejní mluvčí Václav Krieger.

Obyvatelé dané lokality přihlíželi dění zblízka. Zdroj: FB skupina Most

Dvě osoby vyhledaly po konfliktu lékařské ošetření. „My jsme celý incident zadokumentovali a v současné době zjišťujeme k případu další informace a probíhají úkony trestního řízení. Věc prověřujeme pro podezření ze spáchání přečinů výtržnictví a pokusu ublížení na zdraví. Je ale možné, že v průběhu prověřování bude právní kvalifikace upravena. Zároveň vyzýváme všechny osoby, které mají jakékoliv informace o příčině vzniku konfliktu nebo jeho průběhu, nechť se ozvou policistům na linku 158. Mohly by tak přispět k řádnému objasnění celé události," doplnil mluvčí.

Policisté několik jedinců na místě museli zpacifikovat. Zdroj: FB skupina Most

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru