Ilustrační foto: CC0
Most

Most – Krajští kriminalisté se zabývají násilným trestným činem, ke kterému došlo ve středu v pozdních nočních hodinách v obci Želenice na Mostecku. Poškozený 56letý muž podlehl bodnořezným zraněním, která při incidentu utrpěl. V souvislosti s touto událostí policisté zadrželi jednu osobu, která se momentálně nachází v policejní cele.

Policejní vyšetřovatel následně 49letou ženu obvinil ze zvlášť závažného zločinu vraždy a bude podán podnět k jejímu vzetí do vazby. „V případě soudem uznané viny hrozí obviněné trest odnětí svobody až do výše 20 let," podotkl policejní mluvčí Kamil Marek.

Podnět vyšetřovatele k vzetí do vazby státní zástupce i soud akceptovali a obviněná byla umístěna do vazební věznice.

O zločinu jsme informovali již včera. Oba aktéři společně žili v chatě v zahrádkářské kolonii. Dle informací místních obyvatel se žena živila prostitucí. 

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru