VIDEO: Na ulici v Mostě ležel chrčící muž
Strážníci a záchranáři pomáhají místnímu narkomanovi. Foto: Michal Hrdlička
Most

Most - Na tísňovou linku Městské policie Most oznámil občan, že v ulici Lipová leží nehybně pod okny panelového domu nějaký muž. Na místo vyjelo ihned několik hlídek strážníků, které na místě nalezly chrčícího muže, který sám pravděpodobně upadl pod vlivem návykových látek.

Strážníci muže položili do stabilizované polohy, zajistili základní životní funkce a na místo byla přivolána osádka Zdravotnické záchranné služby Most. Hlídka prohlídkou u muže nalezla několik stříkaček a ukázalo se, že se jedná o narkomana, se kterým se již několikrát strážníci setkali. Po příjezdu sanitky na místo byl mladík předán do péče lékaře a hlídky místo opustily.

Video

https://www.youtube.com/watch?v=wFCdH46WOM4

Foto

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru