V Mostě je nás přesně 65 794. Dětí se narodilo více, než kolik lidí zemřelo
Mostecký věžák. Foto: e-mostecko.cz
Most

Most - Mostecký magistrát zveřejnil v úterý aktuální informace z matriky. Podle nich ve městě žilo k 31. březnu 65 794 obyvatel. Za čtvrt roku jde o mírný úbytek.

Z údajů totiž vyplývá, že k poslednímu prosincovému dni měl Most 65 850 tisíc obyvatel, tedy o 56 více než o čtvrt roku později.

V Mostě se v březnu narodilo více dětí, než kolik zemřelo lidí. Na svět přišlo 56 obyvatel, 54 jich tento svět naopak opustilo. K trvalému pobytu se v Mostě přihlásilo v minulém měsíci 153 lidí. Odhlásilo se jich 119.

Zajímavý je i údaj o stěhování. Adresu změnilo 370 Mostečanů. Velký počet lidí je hlášený k trvalému pobytu na adrese magistrátu. V Radniční ulici 1/2 je tak oficiálně 1808 obyvatel.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru