Agresivní děti: Syn napadl otce, dcera vyhrožovala matce
Ilustrační foto: Michal Hrdlička
Most

Most - Dvě fyzická napadení v rodině museli řešit v minulých dnech městští policisté v Mostě. V jednom případě se neshodla mužská část rodiny, v tom druhém se nepohodly ženy.

V ulici Javorová mělo dojít v jednom z bytů k fyzickému napadení mezi otcem a synem. Po příjezdu hlídky Městské policie Most na místo si otec, který událost nahlásil na linku 156, celou věc rozmyslel a nic hlásit nechtěl. Přesto byl následně ze strany strážníků poučen o možnosti podat si trestní oznámení na Policii ČR.

"K dalšímu fyzickému napadení v rodině mělo dojít v ul. F. Malíka mezi dcerou a matkou. Matka sdělila strážníkům, že má doma dceru, která ji slovně uráží a vyhrožuje jí fyzickým napadením," uvedl mluvčí strážníků Vlastimil Litto. Žena dále uvedla, že jí bylo okresním soudem vydáno předběžné opatření o zákazu vstupu do uvedeného bytu. Z tohoto důvodu byla přivolána hlídka Polici ČR, která si událost převzala.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru