Sláva! Most zabránil, aby tady vznikla další herna. Není to ale zadarmo
Tady měla být herna. Místo toho vznikne snad služebna strážníků. Foto: Oldřich Hájek
Most

Most - Město Most je už jen malý krůček od toho, aby zabránilo vzniku další herny, a to přímo v problémové mostecké lokalitě. Stačí už jen souhlas zastupitelů.

O výkupu nebytového prostoru v bloku 92 jednají mostečtí politici už několik měsíců. Nyní se snad s majitelem dohodli. Radní proto doporučí zastupitelům, aby schválili uzavření kupní smlouvy o koupi. Jde o prostory v přízemí budovy, kde sídlí firma Hanák. Dohodnutá kupní cena činí 1,64 milionu korun. Nepředpokládá se, že by opozice v tomto případě dělala obstrukce, neboť jde o veřejný zájem neprohlubovat už tak problematickou situaci v této mostecké čtvrti.

"Beru to jako velké vítězství, aby se tato lokalita nedegradovala ještě více," prohlásil primátor Mostu Jan Paparega.

Místo hráčů strážníci

Podle Jana Paparegy trvá nadále zájem vedení města, aby se v prostorách zabydleli strážníci v nové služebně. Pokud zastupitelé koupi schválí, bude na pořadu dne úprava prostor. V jakém časovém horizontu by zde služebna vznikla, je nyní podle vedení města předčasné mluvit. Jako reálná se jeví druhá polovina letošního roku.

Psali jsme také

{article 13119}[div class="articleinarticle"]

[title]

[image-intro] [introtext limit="300" strip="1"][/div]{/article}

 

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru