Kromě GPS z autobusu ukradl i další věci, na svědomí má pět krádeží
Ilustrační foto
Most

Most - Na konci minulého týdne jsme přinesli zprávu o muži, který ukradl GPS z autobusu. Na svědomí má ale dalších pět případů krádeží. Soud 35letého muže na podnět policie koncem minulého týdne poslal do vazby. Podle kriminalistů, kteří případy objasnili, měl muž vniknout koncem dubna v centru Mostu do uzamčeného autobusu a z něj odcizit navigaci.

Na parkovišti u supermarketu se ve večerní době vloupal do nákladního vozidla a z něj odnesl notebook a tablet. Vloupat se měl dle policistů i do plechového skladu, ze kterého vzal prodlužovací kabel a elektrické míchadlo. V zahrádkářské kolonii vnikl na soukromý pozemek a z chatky odcizil elektrické i ruční nářadí. Pátou krádež spáchal v Mostě, když se pozdě v noci vloupal do uzamčené garáže.

"Plán mu však nevyšel, byl přistižen na místě poškozeným a utekl. Část lupu byla policisty zajištěna. Některé věci obviněný prodal do zastavárny. Muži z Jeseníka hrozí až tříletý trest odnětí svobody. Celkem napáchal škody za více než 26 000 korun," uvedla policejní mluvčí Ludmila Světláková.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru