MOSTECKÉ PARKY: Za muzeem se ukrývá místo se zvláštní atmosférou
Park u Oblastního muzea
Most

Most – Je dost možné, že o tomto parku moc Mostečanů ani neví. Taky to podle toho vypadá. Když se do parku u Oblastního muzea v Mostě vydáte na procházku, bude velká náhoda, když někoho potkáte. Spíše narazíte na cyklistu, který tudy pojede po značené trase pod Hněvínem.

V parku bylo centrální odpočinkové místo s pergolou, to zde zůstává, byť poničené. Dokonce zde jsou pořád lavičky, na které si tu a tam i někdo sedne. Bazén je dlouhodobě vypuštěný, socha uprostřed kašny chybí.

Již jsme psali

Dýchne zde na vás atmosféra jako jinde ve městě ne. Možná je to svou blízkostí k dřívějšímu starému městu Most. Ve stínu velkých stromů, se zpěvem ptáků, na rozkvetlé louce, můžete strávit opravdu pár pěkných chvil. Byť je mobiliář poničený, není zde nepořádek. Nedá se předpokládat, že by sem někdo v dohledné době moc investoval, i tak to sem ale za procházku určitě stojí. A objevíte místo, které bude v příjemném kontrastu s rušnými panelovými sídlišti.

360° FOTO

Fotogalerie

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru