V Mostě se hromadí nešvar, řidiči nesledují dopravní značky
Parkoviště s nutností použít parkovací kotouč. Foto: Michal Hrdlička
Most

Most - Mostečtí strážníci řeší v poslední době jeden stále se opakující se přestupek. Jedná se o parkoviště označené dopravní značkou: IP13b - Parkoviště s parkovacím kotoučem. Řidiči značku nerespektují.

Městští policisté se setkávají s tím, že na parkovišti označeném touto značkou parkuje spousta řidičů, kteří nemají ve svém vozidle viditelně umístěný parkovací kotouč s označenou dobou začátku stání.

Velká řada řidičů, kteří spáchají tento dopravní přestupek se bohužel nekouká na dopravní značku při vjezdu na takto označené parkoviště. Přitom tento kotouč koupíte v každém druhém papírnictví do 30 Kč. Mohou vám jej dát i v některých supermarketech. V nouzi jej můžete nakreslit i na papír. Přesná podoba kotouče není určená.

V Mostě se s takto označeným parkovištěm můžete setkat u vlakového nádraží či u magistrátu.

1605kotouc

Parkovací kotouč. Foto: Michal Hrdlička

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru