Obrňte se trpělivostí! Tenhle pohled na obchvatu Mostu u Vtelna uvidíte ještě hodně dlouho
Obchvat Mostu. Situace poblíž bývalých kasáren nad Obrnicemi. Foto: Oldřich Hájek
Most

Most – Několik kilometrů vyfrézované vozovky, následné pokládání nového povrchu, částečné uzavírky, kolony. Na podobný pohled okolo Vtelna se připravte ještě příštích pár měsíců!

Až do poloviny prázdnin mají podle povolení Krajského úřadu Ústeckého kraje trvat práce na rekonstrukci povrchu vozovky v Pražské ulici v Mostě na silnici číslo I/27. V tuto chvíli je vyfrézováno od Skyřic až ke kruhovému objezdu mezi Vtelnem a Benediktem a odtud až k mimoúřovňové křižovatce se silnicí I/15 Most – Louny.

Jízda v opravovaném úseku vyžaduje zvýšenou pozornost. V úterý se tam stala vážná dopravní nehoda, která si vyžádala letecký transport zraněného řidiče při srážce dvou kamionů.

Plynulost doprava dostává v těchto dnech v Mostě pořádně zabrat, silničáři pracují třeba také v Palachově ulici či na sjezdu z Mostu na koridor u Chanova.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru