OBRAZEM: Z toho se vám zvedne žaludek! Podívejte se, co našli inspektoři v mostecké večerce
Foto: SZPI
Most

Most – Živé myši, jejich trus, velký nepořádek. Tak to vypadalo v prodejně společnosti 3T Star Invest v mostecké ulici S. K. Neumana, když tam provedla kontrolu Státní zemědělská a potravinářská inspekce. Informuje o ni na webu Potraviny na pranýři.

A jaké závady kontrola odhalila? Myší trus, živé myši, nečistoty na stěnách, zanedbaný úklid, špinavou podlahu, nečisté regály a zařízení, silně znečistěná chladicí zařízení, poškozené stěny.

Prodejna byla uzavřena 23. května, zákaz byl uvolněn 25. května. Společnost 3T Star Invest byla založena 7. března, jejím jednatelem je Thanh Nam Le, firma má sídlo na Chomutovsku.

Foto

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru