OBRAZEM: Zdemoloval byt, zpil se a vztáhl ruku na sestřičku. Muž několikrát za noc zaměstnal strážníky
Strážníci mostecké městské policie zasahují u problémového muže. Foto: Michal Hrdlička
Most

Most - Hlídky strážníků Městské policie Most a Policie ČR musely včera ve večerních hodinách zasahovat v ulici M. G. Dobnera, kde starší muž demoloval byt své přítelkyně, kterou i fyzicky napadl. Nebylo to naposledy, kdy se s ním během noci potkali.

Strážníci a policisté na místě kontaktovali majitelku bytu a ta je požádala o vykázání útočníka z bytu, podat trestní oznámení nechtěla a nepožadovala ani lékařské ošetření. Muž byl z bytu vykázán, ale to nebylo včera večer poslední setkání s tímto výtečníkem.

V pozdních večerních hodinách se na linku 156 obrátila obsluha restaurace U Kojota s oznámením, že před restaurací upadl silně podnapilý muž, při pádu se praštil do hlavy, ze které krvácí a leží částečně ve vozovce. Obsluha muži zavolala osádku zdravotnické záchranné služby.

Hlídka na místě zjistila, že se jedná o muže, který byl ve večerních hodinách vykázán z bytu v ulici Dobnera. Muž sotva mluvil a byl zraněný na hlavě. Po příjezdu sanitky muž ožil a s těžkým jazykem začal odmítat ošetření. Vše se vyhrotilo v sanitním voze, kde se muž pokusil vztáhnout ruku na zdravotní sestru. To už ale muže měli ve své péči strážníci městské policie a za použití donucovacích prostředků, hmatů a chvatů byl muž zpacifikován a byla mu přiložena pouta.

Následovalo převezení k ošetření do mostecké nemocnice, tentokrát již za doprovodu dvou strážníků.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru