Osmiletou holčičku v Bečově večer srazilo osobní auto
Místo sobotní nehody v Bečově. Foto: čtenářka
Most

Bečov - K vážné dopravní nehodě došlo v sobotu večer po dvacáté hodině v Bečově na Mostecku. Dívka tam utrpěla po srážce s autem zranění, se kterými byla letecky transportovaná do nemocnice.

Dopravní nehodu v neděli dopoledne naší redakci potvrdila policie. Ke zraněné osmileté dívce musela být zavolána letecká záchranná služba. Povaha jejích zranění není v tuto chvíli známa. Na snímku, který jsme získali od čtenářky našeho webu, je patrné, jak probíhají záchranné práce a o kus dál stojí tmavé MPV, u kterého stojí policista. Na fotce je také zachycený autobus, který by mohl u příčin nehody figurovat.

V Bečově se v sobotu konaly oslavy 690. výročí založení obce.

Co přesně se stalo, policisté ještě zjišťují. "Dopravní nehoda je v současné době v šetření mosteckých policistů," sdělila mluvčí Policie ČR v Ústeckém kraji Veronika Hyšplerová.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru