Opilý muž v Mostě upadl na tramvajové koleje, ošklivě si poranil hlavu
Ošetřování zraněného muže. Foto: Michal Hrdlička
Most

Most - Hlídku strážníků mostecké městské policie při průjezdu třídou Budovatelů zastavila skupinka mladíků, která na travnaté ploše ošetřovala staršího podnapilého muže, který silně krvácel z hlavy.

Strážníci zjistili, že se starší muž pokoušel přejít kolejiště, kde zavrávoral a při pádu si rozsekl hlavu o koleje. Mladíci muže okamžitě odvedli do bezpečí mimo kolejovou dráhu a během ošetřování mu zavolali zdravotnickou záchrannou službu a zastavili projíždějící hlídku strážníků.

Strážníci muži ošetřili a obvázali velkou tržnou ránu na hlavě a po ztotožnění ho předali do péče osádce Zdravotnické záchranné služby Most.

2407mpmost1

Ošetřování zraněného muže. Foto: Michal Hrdlička

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru