Policisté pořádali preventivní akci „Na kole bezpečně“, cyklisté si vyzkoušeli i speciální brýle
Foto: Policie ČR
Most

Litvínov - Policisté dopravního inspektorátu spolu s policisty obvodního oddělení v Hamru a oddělení tisku a prevence ve středu zamířili do odpočinkového areálu Záluží v Hamru na Litvínovsku. V lokalitě probíhala preventivní akce „Na kole bezpečně“.

"Policisté během dopoledne zastavovali přítomné cyklisty a hovořili s nimi o bezpečnosti cyklistů v silničním provozu. Některé cyklisty dopravní policisté upozornili na nedostatky ve vybavení jízdního kola, které je dáno zákonem. Cyklisté od policistů získali reflexní tyčinky na dráty jízdních kol, LED světla, reflexní materiály," uvedla policejní mluvčí Ludmila Světláková.

2607kola2

Foto: Policie ČR

"Policie též upozorňovala cyklisty na to, že v silničním provozu nesmí cyklista pít alkohol. Někteří cyklisté využili možnosti a vyzkoušeli si speciální brýle simulující účinky alkoholu. Většina kontrolovaných kol byla v pořádku, což policisté ocenili," dodala mluvčí.

2607kola3

Foto: Policie ČR

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru