Policejní hlídka slyšela u prodejny alarm, zadržela dva zloděje
Ilustrační foto
Most

Most - Policisté hlídkové služby zadrželi dva muže, kteří se minulý týden v nočních hodinách vloupali do jednoho mosteckého supermarketu. Hlídka v rámci noční služby projížděla městem, když u jedné prodejny uslyšela alarm. Policisté proto okolí objektu důkladně prohlédli.

U nákladového prostoru si všimli dvou mužů, kteří jakmile spatřili policisty, začali utíkat. Policisté je pronásledovali a zadrželi, dvojice po vniknutí do objektu odcizila dvě balení s pivem, které policie při prohlídce objevila u popelnice.

"Muži ve věku 34 a 26 let skončili v policejní cele a v pátek si převzali záznam o sdělení podezření ze spáchání přečinu krádeže. Oba v minulosti již kradli a byli souzeni," uvedla policejní mluvčí Ludmila Světláková.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru