Zloděj poškodil značková trička, další vyběhl z obchodu s parfémem
Foto: MP Most
Most

Most - Krádeže v obchodech řešili v minulých dnech mostečtí strážníci. Zloději se pokusili odcizit oblečení i drogerii.

Do jednoho obchodu se sportovním oblečením byla přivolána hlídka městské policie, kde měl jeden muž poškodit několik kusů oblečení a odmítl ho zaplatit. Uvedený muž poškodil čtyři trička značky Adidas tím, že odstranil ze zadní části bezpečnostní kódy. Na místo se dostavila hlídka Policie ČR, která si událost převzala k dalšímu šetření.

Bezpečnostní pracovník v obchodě s drogistickým zbožím oznámil na linku 156, že z obchodu vyběhl muž, který zde odcizil zboží. Dále uvedl jeho popis a směr útěku. "Tato informace byla předána hlídkám městské policie a na tř. Budovatelů byl uvedený muž zadržen hlídkou včetně jeho společnice. Následně bylo zjištěno, že muž a žena skutečně odcizili drogistické zboží," sdělil mluvčí strážníků v Mostě Vlastimil Litto. Událost dále řešila hlídka PČR.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru