Most - V Mostě se bude po letních prázdninách konat bezplatný jazykový kurz pro veřejnost. Jedná se kurz francouzského jazyka pro naprosté začátečníky, kteří tento jazyk neovládají anebo jen v naprostých základech. Kurz již tradičně pořádá evropské informační centrum Europe Direct Most.

Kurz obsahuje celkem osm 90minutových výukových lekcí, vždy dvě lekce týdně – každé pondělí a čtvrtek, přičemž první hodina začíná v pondělí 18. září. Lekce budou probíhat vždy v odpoledních hodinách, od 16:30 v budově Vysoké školy finanční a správní v Mostě.

Přihlašování do kurzu bude spuštěno tuto středu 13. září v 10:00, a to na facebooku Europe Direct Most (najdete jej zde), na který stačí po spuštění přihlašování odeslat zprávu se jménem a kontaktem na uchazeče. Výběr účastníků kurzu proběhne podle pořadí jejich přihlášení.

Europe Direct Most působí v Mostě v budově Vysoké školy finanční a správní již 10 let a za tu dobu uspořádalo pro veřejnost stovky nejrůznějších akcí. Například 21. září se bude podílet na přeshraniční burze práce, která se bude konat v prostorách Repre.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru