Vloupal se do domu a ukradl nářadí, okradl i bývalou přítelkyni. Už je ve vazbě
Ilustrační foto
Most

Most - 34letý muž z Mostu měl podle výsledků šetření v jedné obci na Mostecku vniknout na pozemek u rodinného domu, ve kterém nikdo nebyl a poté se vloupat do domu. Uvnitř měl odcizit nářadí.

Hodila se mu motorová pila, vrtačky, bruska a další věci, vše v hodnotě 9 600 korun. Další škodu za 4 tisíce korun způsobil poškozením při násilném vloupání. "Obviněný Mostečan byl již několikrát souzen a za toto vloupání mu hrozí až tříletý trest odnětí svobody. Nyní je ve vazební věznici pro jiný delikt. Odcizené věci nebyly zajištěny," uvedla policejní mluvčí Ludmila Světláková.

Mostečan čelí obvinění i z další krádeže, které se měl dopustit na své bývalé přítelkyni. Využil příležitosti, kdy byla v jiné místnosti, a z kabelky jí odcizil mobilní telefon. Ten ale nepatřil jí.

"Obviněný velmi dobře věděl, že žena má cizí mobilní telefon a kde se nachází. Kradl i přesto, že byl za krádež již odsouzen. Mobilní telefon policisté nezajistili, ten Mostečan údajně prodal neznámému muži," dodala mluvčí.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru