Zloději v Mostě kradli jídlo: Česnek a svíčkovou
Ukradený česnek a svíčková. Foto: MP Most
Most

Most - Mostečtí strážníci zadrželi několik zlodějů v mosteckých obchodech.

Při kontrolní činnosti v ul. Topolová hlídka městské policie spatřila, jak ze supermarketu vybíhají dva muži a v ruce drží nějaké zboží. Strážníci oba dva muže začali pronásledovat a následně je zadrželi za použití donucovacích prostředků. Zboží bylo vráceno zpět do prodejny a událost byla se všemi poznatky předána Policii ČR.

Pracovník ostrahy obchodu Kaufland požádal o vyslání hlídky městské policie z důvodu zadržení pachatele krádeže zboží. Měl se jí dopustit muž a jednalo se o česnek. Strážníci tento přestupek řešili na místě v příkazním řízení.

Zaměstnankyně Penny Marketu požádala o vyslání hlídky městské policie z důvodu krádeže zboží. "Strážníci na místě zjistili, že této krádeže se dopustil muž, který odcizil polotovar svíčkové. Následně byl za tento přestupek řešen v příkazním řízení," uvedl mluvčí strážníků Vlastimil Litto.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru