Mostečan vykradl kamion se spícím řidičem, svůj lup prodal na ulici
Ilustrační foto
Most

Most - Mostečtí kriminalisté odhalili nenechavce, který se vloupal do kamionu a odcizil z něj zboží. Ke krádeži mělo dojít minulý týden v nočních hodinách.

"V obchodní zóně se 28letý muž z Mostu vloupal do kamionu zahraniční firmy v době, kdy jeho řidič spal. Ze zadní části Mostečan odcizil dvě krabice s kancelářskými židlemi," uvedla Ludmila Světláková, mostecká policejní mluvčí.

Židle měl následně prodat na ulici. Poškozená společnost vyčíslila škodu na částku 1 300 korun a muže z Mostu policie obvinila z přečinu krádeže, za který mu hrozí odnětí svobody až na tři roky s ohledem na kriminální minulost.

Muž byl již za krádež odsouzen a z vězení se vrátil loni.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru