Zaměstnanec restaurace okradl jednoho z hostů, přivlastnil si cizí telefon
Ilustrační foto
Most

Most - O pěkný malér si přímo řekl jeden ze zaměstnanců mostecké restaurace. Na stole si všiml položeného mobilu, jehož majitelka si odskočila a telefon nechala bez dozoru. Po návratu zpět mobil hledala, ale marně. Policisté potom zjistili, kdo si ho přivlastnil.

"Muž ve věku 25 let odcizený telefonní přístroj údajně ztratil. Poškozená vyčíslila škodu na částku 3 500 korun. Vyšetřovatel Mostečana obvinil z přečinu nedovoleného opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku. U mobilu byla totiž platební nálepka jedné banky vydaná na jméno poškozené, se kterou se muž pokusil zaplatit zboží," uvedla policejní mluvčí Ludmila Světláková.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru