Ženě u Rossmanna selhalo srdce. Jiná podezřele koukala z mostu na silnici
Ilustrační foto
Most

Most – Mostečtí městští policisté poskytovali první pomoc ženě před prodejnou Rossmann. O součinnost je požádala dispečerka zdravotnické záchranky. U ženy došlo k srdečnímu kolapsu.

„Na místo byly vyslány hlídky městské policie, které k záchraně života ženy použily defibrilátor,“ uvedl mluvčí strážníků Vlastimil Litto. Žena byla následně převezena sanitkou do nemocnice k dalšímu ošetření.

Strážníci pomohli i další ženě se zdravotními problémy. Ty byly tentokrát psychického rázu. „Při kontrolní činnosti v ulici Nádražní si hlídka městské policie všimla ženy, která je opřená o zábradlí a dívá se směrem na pozemní komunikaci E1/13. Žena strážníkům sdělila, že má dlouhodobé psychické problémy,“ dodal k zásahu Vlastimil Litto. Na místo byla přivolána zdravotnická záchranná služba, která ženu převezla do nemocnice k dalšímu vyšetření.

Pomoc nemocné ženě mají na svém kontě také strážníci ze sousedního Litvínova. V ulici Sadová uslyšeli litvínovští městští policisté ženský hlas volat o pomoc. Zjistili, že se jedná o psychicky narušenou dívku, která se neshodla se svou matkou. Rozrušenou dívku uklidnili.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru