Dvojice se policistům snažila namluvit, že nářadí našla v popelnicích. Věci ale byly kradené
Ilustrační foto
Most

Most - Strážníci při kontrole dvou mužů v Mostě našli různé nářadí. Kvůli podezření, že pochází z trestné činnosti, je předali policistům. Muži však tvrdili, že věci našli v popelnicích. Policistům se ale historce věřit nechtělo a oba muži nakonec přiznali, že věci vzali v zahradní kolonii ve Vtelně.

"Policisté nakonec vypátrali i samotného poškozeného, kterému patřil křovinořez, pily, váhy, mlýnek, kabely, svářečka a další věci, vše v hodnotě 8 900 korun. Mostecká policie lup zajistila a vrátila zpět poškozenému. Dvojici mužů ve věku 29 a 19 let z Mostu a Litvínova policie obvinila z přečinu krádeže," uvedla policejní mluvčí Ludmila Světláková.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru