Zloděj ukradl z auta u supermarketu kabelku. Ani mu nevadilo, že je ve voze řidička
Ilustrační foto. Zdroj: Policie ČR
Most

Most - S notnou dávkou drzosti okradl zatím neznámý lapka motoristku na parkovišti u mosteckého supermarketu. Ke krádeži došlo o víkendu v Mostě v podvečerních hodinách.

"Poškozená žena si položila po nákupu svoji kabelku na sedadlo spolujezdce a poté si sedla za volant, když náhle někdo otevřel dveře u auta a odloženou kabelku rychle popadl. Poté z místa utekl směrem k zimnímu stadionu, kde se ztratil z dohledu," sdělila Ludmila Světláková, mluvčí Policie ČR v Mostě.

Žena tak přišla o peníze, doklady, mobil, platební kartu a také šperky. Škoda zatím nebyla přesně vyčíslena. Na případu nyní pracují policisté obvodního oddělení Most.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru